Eiken keukens

Woon- en leefkeukens

Robuuste eiken keukens zijn een hedendaagse trend. Ze worden vaak gecombineerd met betonnen aanrechtbladen en een stalen constructie. Deze combinatie van materialen zorgen voor een stoere robuuste look. Met de mogelijkheden van een keuken op maat kunt u de keuken volledig naar eigen wens inrichten.

Bekijk onze collecties

In onze collectie keukens vind u uitgebreide voorbeelden van eiken houten keukens. Laat je inspireren door deze prachtige bouwstijl en ontdek de vele mogelijkheden.

Woonkeukens

Uw keuken is een van de belangrijkste plekken in uw huis. Niet alleen om te koken, maar ook om tijd met uw gezin door te brengen. De eiken houten keuken van nu wordt ook wel omschreven als een woonkeuken. Dit komt mede door dat dit type keuken zeer ruimtelijk oogt en u een gevoel van rust kan geven. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en een ruimtelijk indeling komt u elke dag weer tot rust in uw eiken houten keuken.

Robuuste materialen

Centraal in de keuken staat natuurlijk het eiken hout. Eiken hout kunt u in verschillende uitvoeringen krijgen. Je hebt onder andere de keuze uit geschuurd of natuurlijk, met of zonder noesten en een hele reeks aan tinten. Ongeacht welk type u kiest staat eiken hout voor een warmhartige, natuurlijke en tijdloze uitstraling.

Het hout is te matchen met verschillende andere materialen in uw keuken. Denk hierbij aan stoere stalen balken, licht getint beton, een uniek terrazzo werk of Belgisch hardsteen. Verschillende combinaties van materialen vind u in onze collecties.

Een keuken op maat

Met een handgemaakte keuken op maat bent u verzekerd van het werk van een ambachtsman. Dit zorgt er voor dat elk aspect met uiterste precisie wordt verzorgd en dat u exact de materialen en indeling krijgt die u voor ogen had.

Uw visie en onze kennis

Samen maken we het waar

Samen met uw visie en onze kennis verwerken wij al uw wensen en persoonlijke voorkeuren in een prachtige op maat gemaakte eiken houten keuken voorzien van hedendaagse gemakken. Bekijk onze contact mogelijkheden.

Contactformulier