Over onsMijn naam is Peter Mertens. Ik stel mij graag aan u voor. Als stamhouder van een generatie schrijnwerkers, voornamelijk actief in het ambachtelijk timmerwerk, ben ik vroeg in het vak gekomen. Daardoor beschik ik over een brede kennis van traditioneel timmerwerk en keukens. Ongeveer 25 jaar geleden ben ik mijn bedrijf begonnen en heb mij gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en monteren van nostalgische en Oudhollandse keukens.
In het ontwikkelingsstadium is goede communcatie belangrijk. Ik ben 16/6 telefonisch bereikbaar en uw vragen en verzoeken per e-mail worden meestal nog dezelfde dag beantwoord.
Graag nodig ik u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom/boerderij in Hooge Zwaluwe.

Handgemaakte nostalgische keukens van superieure kwaliteit

"Een goed ondernemer is in mijn ogen iemand die niet alleen beschikt over goede vakkennis maar zich ook in dienst van zijn opdrachtgever kan stellen. Alle mogelijkheden worden met u besproken en duidelijk gespecificeerd in de offerte, zodat u vooraf precies weet hoe uw keuken wordt vervaardigd. Ik luister naar uw wensen en ik draag suggesties aan voor uw specifieke situatie, zodat u 100% tevreden bent met het eindresultaat."