De keuken trends van 2019

Het nieuwe jaar is nog niet zo lang begonnen, tijd om de komende maanden goed te beginnen. Dit jaar zullen er enkele grote veranderingen plaatsvinden als het gaat om keuken trends. Keukens zijn natuurlijk een erg persoonlijk plekje, iedere kookruimte zal aan moeten sluiten bij jouw interesses. Om je goed op weg te helpen hebben we hier voor jou alle trends van keukens voor het jaar 2019 op een rijtje staan!

Een natuurlijke keuken

De natuurlijke keuken wint steeds meer terrein. Door gebruik te maken van warme houttinten in de keuken is het een stuk eenvoudiger om in jouw keuken een natuurlijke uitstraling te krijgen. Dit zorgt ervoor dat je een authentieke keuken kunt creëren voor in jouw woning. Gebruik lichte tinten om jouw persoonlijke keuken net even wat meer uitstraling mee te geven.

Effen kleuren in de keuken

Niets is lelijker dan een keuken met kleuren die pijn doen aan de ogen. Door effen kleuren toe te passen in de keuken zal je een rustgevend effect kunnen creëren. Effen kleuren zorgen ervoor dat de keuken een plek wordt van rust en kalmte, een plek waar je met veel plezier gaat koken. Niet voor niets dat effen kleuren keukentrend nummer 2 is op deze lijst.

Woon- en leefkeukens

De keuken gaat steeds meer gebruikt worden als een plek om te wonen en leven. Vaak wordt er gebruik gemaakt van twee delen, een om te koken en een om te wonen. In het kookgedeelte zien we praktische zaken zoals alle kookapparatuur, koelkast en vaatwasser terug. In het woongedeelte is er vaak een eiland met barkrukken of een ruime tafel te zien om gezellig met het gezin te genieten.

Nieuwe keukenapparatuur

Dit jaar zal de slimme keukenapparatuur steeds vaker worden toegepast in de keukens. Deze slimme keukenapparatuur kan bijvoorbeeld aan op een kookplaat met een digitaal kookboek. Nieuwe snufjes voor in huis zijn natuurlijk altijd weer leuk, ook voor in de keuken. Goedkoop is deze innoverende apparatuur nog niet, al zal hier over de loop der jaren wel verandering in komen. Dankzij onze vele partners, weet u zeker dat u niks misloopt.

De Quooker

Waarschijnlijk heb je wel eens van de Quooker kraan gehoord. Deze kraan is echt het meest toffe wat je maar kunt vinden in de keuken. Dankzij de keukenkraan van Quooker zal je binnen een paar seconden kokend water kunnen tappen. Hierdoor wordt het koken natuurlijk een stuk eenvoudiger. Het is een keukentrend die wel wat geld kost, al is dit het meer dan waard.