Houten keukens op maat

Handgemaakt & eindeloze mogelijkheden

Een houten keuken op maat gemaakt door Mertens Keukenambacht wordt vervaardigd in onze eigen werkplaats te Hooge Zwaluwe. Met meer dan 250 tevreden klanten en meer dan 25 jaar ervaring heeft Mertens Keukenambacht de ervaring en vakbekwaamheid in huis die u verwacht voor uw eigen handgemaakte droomkeuken.

Voor elke keuken wordt er aandachtig naar uw eigen wensen en voorkeuren geluisterd zodat de keuken optimaal aansluit bij uw verwachting. Heeft u al ideeën in gedachte of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij nemen voor iedere geïnteresseerde uitgebreid de tijd om al onze mogelijkheden te bespreken.

0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaren ervaring

Ontdek onze bouwstijlen

Wij verdelen onze keukens in drie hoofdstijlen: nostalgisch, oudhollands en landelijk. Weet u al naar wat voor soort keuken u op zoek bent? Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om meer inspiratie op te doen.

Vind u niet wat u in gedachte heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Mertens Keukenambacht vervaardigd handgemaakte houten keukens vervaardigd uit elk gewenst materiaal en in elke gewenste stijl.