Nostalgische keukens

Verlangt u naar nostalgia?

Nostalgische keukens zijn nog lang niet ouderwets, tegenwoordig zijn ze zelfs erg in trek en goed te combineren met hedendaagse keukenapparatuur. Voor een bron van inspiratie bezoekt u de showroom in Hooge Zwaluwe. Kenmerkend aan de nostalgische keuken is het gebruik van massief hout, een vrijstaande oven en de warme sfeer die deze keuken uitstraalt. Lees hieronder meer over de nostalgische stijl en bekijk voorbeelden uit onze collectie.

Bekijk onze collecties

In onderstaande collecties vind u voorbeelden van keukens vervaardigd in een nostalgische bouwstijl. Ontdek deze prachtige authentieke bouwstijl en laat u zichzelf inspireren.

Warm en sfeervol

Uw droomkeuken

Nostalgische keukens hebben vaak een authentieke, robuuste en warmhartige uitstraling. De nostalgische keuken wordt ook wel omschreven als traditioneel, authentiek of klassiek. Het is niet voor niets dat dit type keuken een ware eye-catcher is.

Ingelijste kasten, open kasten, consoles op maat, alles is mogelijk en kan worden gecombineerd. Met al deze mogelijkheden komt u nooit ruimte te kort voor al uw keukengerei. Qua kleuren zijn er vele mogelijkheden, tegenwoordig zijn wit en grijstinten zeer populair maar ook kleuren zoals bordeaux rood, zacht blauw en goud geel zijn ook nog steeds in trek.

Voorbeelden van nostalgische keukens

Mogelijkheden en kenmerken

Uw eigen keuken

Een fraai fornuis, prachtige inbouwapparatuur en een volwaardige koelkast zijn niet weg te denken uit de nostalgische keuken. Al deze keukenapparatuur is prima te combineren met de nostalgische stijl. Met de vele mogelijkheden van een handgemaakte keuken kunt u het zo mooi maken als u zelf wilt. Een uitgebreid fornuis, ingebouwde wok of een grootte koelkast, u noemt het.

Naast al deze mogelijkheden kunt u ook extra wensen aan ons overlaten. Al uw specifieke wensen kunnen worden opgenomen, denkt u bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Kasten van alle soorten en maten; open en dichte kasten, hangend of staand, glaswerk of massief hout, prachtige buffetkasten, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.
  • Planken of consoles aan de wand voor al uw accessoires, boeken, keukengerei, kruiden en oliën.
  • Wilt u ruimtelijkheid creëren in uw keuken? Een kook- of keukeneiland biedt de uitkomst.
  • Massief houten of stalen grepen om uw keuken te voorzien van extra persoonlijkheid.
  • Unieke kleuren of kleuren bijpassend bij de rest van uw woning om een samenhangend geheel te realiseren.
  • Sierlijke details en ornamenten om uw keuken helemaal af te maken.

Uw visie en onze kennis

Samen maken we het waar

Samen met uw visie en onze kennis verwerken wij al uw wensen in een prachtige op maat gemaakte keuken voorzien van hedendaagse gemakken met een nostalgische look. Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom om u te laten inspireren en om voorbeelden te bekijken. 

Contactformulier

Bezoek de showroom