Oudhollandse keukens

Tijden van vroeger

Laat de tijden van vroeger herleven met het werk van een ambachtsman dat naadloos aansluit bij uw eigen woning. Een warm karakter en landelijke sfeer is gegarandeerd in een oudhollandse keuken. Een keuken waar iedereen graag aanschuift voor koffie met verse appeltaart of een smakelijk diner. Wilt u terug naar vroeger? Er is geen gebrek aan ambachtelijkheid en nostalgie in een oudhollandse keuken.

Bekijk onze keukens

In onze collectie keukens vind u uitgebreide voorbeelden van oudhollandse keukens. Laat je inspireren door deze prachtige bouwstijl en ontdek de vele mogelijkheden.

Ambachtelijk vakwerk

Uw droomkeuken

Een jaren 30 keuken, een boeren keuken, een antieke keuken… het zijn allemaal benamingen om een oudhollandse keuken te omschrijven. Wilt u zo’n oudhollandse keuken uit grootmoeders tijd? Al onze keukens zijn volledig met de hand gemaakt en worden vervaardigd in onze eigen werkplaats. Dat maakt dit soort keuken een echt ambachtelijk vakwerk.

Tip: bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie.

Eindeloos combineren

Door dat de keuken geheel op maat wordt vervaardigd kunt u al uw wensen laten verwerken in het ontwerp van uw keuken. Je zou het misschien niet zeggen, maar ook in een oudhollandse keuken kunt u moderne gemakken in een ouderwetse stijl vormgeven. Met een heel scala aan inbouwapparatuur, kranen en fornuizen van onze partners kunt u genieten van hedendaagse gemakken in een oudhollandse sfeer.

Uw visie en onze kennis

Samen maken we het waar

Samen met uw visie en onze kennis verwerken wij al uw wensen en persoonlijke voorkeuren in een prachtige op maat gemaakte keuken met een oudhollandse look. Komt u gerust langs in onze showroom om een echte oudhollandse keuken te ervaren en om u te oriënteren in de vele mogelijkheden, zie onze contact pagina.

Contactformulier