Nostalgische keukens

Keukens met sfeer

Uw keuken is een van de belangrijkste plekken in uw huis. Niet alleen om te koken, maar ook om gezellig met uw gezin de tijd door te brengen. Een nostalgische keuken geeft u een warmhartige en rustgevende uitstraling in uw huis.

Het is niet voor niets dat de nostalgische keuken een ware eye-catcher is. Doordat al onze keukens met de hand worden vervaardigd in onze eigen werkplaats heeft u de volledige vrijheid om de keuken zo in te richten zoals u dat voor ogen heeft.

Authentieke keuken Santpoort

Kenmerkend aan de nostalgische keuken

Handgemaakte keukens

Een fraai fornuis, prachtig aanrechtblad en gekaderde kasten zijn niet weg te denken uit de nostalgische keuken. Met behulp van onze partners kunnen wij u een breed assortiment aan keukenapparatuur aanbieden zodat u zeker weet dat u niks misloopt. Een nostalgische keuken wordt natuurlijk ook door een ambachtsman geschilderd. Qua kleuren zijn er vele mogelijkheden, tegenwoordig zijn wit en grijstinten zeer populair maar ook kleuren zoals bordeaux rood, zacht blauw en goud geel zijn ook nog steeds in trek.

Tip: bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie.

Eindeloze mogelijkheden

Uitgebreid advies

Naast de vele mogelijkheden kunt u ook extra wensen aan ons overlaten. Al uw persoonlijke voorkeuren en specifieke wensen kunnen worden opgenomen in het ontwerp van uw nostalgische keuken. Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Kasten van alle soorten en maten; open en dichte kasten, hangend of staand, glaswerk of massief hout, prachtige buffetkasten, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.
  • Planken of consoles aan de wand voor al uw accessoires, boeken, keukengerei, kruiden en oliën.
  • Wilt u ruimtelijkheid creëren in uw nostalgische keuken? Een kook- of keukeneiland biedt de uitkomst.
  • Massief houten of stalen grepen om uw nostalgische keuken te voorzien van extra persoonlijkheid.
  • Unieke kleuren of kleuren bijpassend bij de rest van uw woning om een samenhangend geheel te realiseren.
  • Sierlijke details en ornamenten om uw nostalgische keuken helemaal af te maken.

Uw visie en onze kennis

Samen met uw visie en onze kennis verwerken wij al uw wensen en persoonlijke voorkeuren in een prachtige op maat gemaakte keuken voorzien van hedendaagse gemakken en met een nostalgische look. Bekijk onze contact mogelijkheden.

Contactformulier

Logo Mertens Keukenambacht

Mertens Keukenambacht vervaardigd handgemaakte houten keukens op maat. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u zelf al ideeën? U bent van harte welkom in onze showroom. Wij nemen voor iedere geïnteresseerde uitgebreid de tijd om al onze mogelijkheden te bespreken.

Contact gegevens

Mertens Keukenambacht
Zandstraat 3
4927RH Hooge Zwaluwe
Nederland

Social Media