Over Mertens Keukenambacht

Bent u op zoek naar een unieke keuken geheel naar eigen smaak? Al sinds 1994 bent u bij Mertens Keukenambacht aan het juiste adres. Peter Mertens is eigenaar van Mertens Keukenambacht en is als stamhouder van een generatie schrijnwerkers vroeg in het vak gekomen, hierdoor beschikt hij over een brede kennis van ambachtelijk timmerwerk en keukens.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en monteren van nostalgische en oudhollandse keukens. Wij willen onze klanten een unieke ervaring aanbieden om de ideale keuken te realiseren. Geen vraag is teveel en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Logo Mertens Keukenambacht

Namens Peter Mertens

“Een goed ondernemer is in mijn ogen iemand die niet alleen beschikt over goede vakkennis maar zich ook ten dienste van zijn opdrachtgever kan stellen. Alle mogelijkheden worden met u besproken en duidelijk gespecificeerd in de offerte, zodat u vooraf precies weet hoe uw keuken wordt vervaardigd. Ik luister naar uw wensen en ik draag suggesties aan voor uw specifieke situatie, zodat u 100% tevreden bent met het eindresultaat.”

Onze partners

Als vertrouwd keukenleverancier werken wij met verschillende partners op het gebied van onder andere fornuizen, kranen en inbouwapparatuur. In samenwerking met onze partners kunnen wij u een breed assortiment aan mogelijkheden aanbieden zodat u zeker weet dat u niks misloopt.

AGA

AGA maakt veelzijdig gebruik van het principe van warmteopslag, inmiddels is deze innoverende techniek meer dan 90 jaar oud. Toch wordt hij nog veel gewaardeerd door keuken liefhebbers. Het is dus niet gek dat AGA een zeer geliefd merk is. Naast deze bijzondere techniek maakt deze culinaire topper onder andere ook traditionele kookplaten. Meer informatie vind u op www.denardi.nl.

ATAG

Voor dat je je afvraagt wat ATAG precies maakt, kan je je beter afvragen wat ze niet maken. Kookplaten, afzuigkappen, fornuizen, magnetrons, en ga zo maar door: ATAG heeft het. Sinds het jaar 2000 zijn ETNA, ATAG en Pelgrim samengevoegd tot een bedrijf: ATAG. Ze zijn niet alleen divers, maar ook nog is heel degelijk en innoverend. Met producten zoals inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging zijn ze een koploper qua nieuwigheden. Leer meer over dit innovatief merk op www.atag.nl.

Boretti

Betaalbare luxe en een Italiaans design is waar Boretti voor staat. Design en functionaliteit komt samen in een Boretti product, de nieuwste technologieën worden toegepast om u de meest smaakvolle gerechten te laten bereiden. Bekijk het uitgebreide assortiment op www.nl.boretti.com.

Bosch

Ook Bosch pakt het grootschalig aan, naast een actieve speler te zijn in keukenland maakt dit bekende merk allerlei huishoudelijke apparaten om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Bekijk alle apparaten van Bosch op www.bosch-home.nl.

Falcon

Falcon fornuizen vind je in meer keukens dan welk ander merk dan ook. Als 's werelds oudste fornuis producent met ondertussen meer dan 180 jaar ervaring is dit een werkelijke topper in de fornuis industrie. Zoals Falcon zelf zegt: “Met een Falcon in het hart van uw keuken, is uw keuken altijd het hart van uw huis”. Bekijk dit merk op www.denardi.nl.

Lacanche

Een Lacanche fornuis is als geen ander, prachtige authentieke fornuizen en kookplaten van Lacanche laten aan uw kookkunsten geen gebrek. Deze Franse leverancier maakt van elk product een persoonlijke bestelling, een echt maatwerk product dus. Bekijk de prachtige producten van Lacanche op www.lacanche.nl.

Liebherr

Hoogwaardige apparaten en hoogwaardige service staan hoog in het vaandel bij Liebherr. Dit robuuste merk richt zich op koelen en vriezen. Ze maken allerlei koel- en vries systemen, waaronder zelfs wijnkasten. Bekijk alle systemen op www.koelen.nl.

Miele

Huishoudelijke- en inbouwapparatuur is waar Miele zich mee bezig houdt. Met als motto “immer besser” - wat staat voor “steeds betere producten maken” - blijft dit merk een koploper op dit gebied. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Bekijk de producten van Miele op op www.miele.nl.

Novy

Novy is toonaangevend in keukenventilatie. Naar hun zeggen: “… Want een afzuigkap die stil is en effectief zijn werk doet, creëert alle ruimte om te doen in de keuken wat men wil”. Wij kunnen ons zeker vinden in deze gedachte. Bekijk de beste keukenventilatie's op www.novynederland.nl.

SMEG

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert. Al meer dan 60 jaar staan de producten van Smeg bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten. Bekijk deze design apparatuur op www.smeg.nl.

Logo Mertens Keukenambacht

Mertens Keukenambacht vervaardigd handgemaakte houten keukens op maat. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u zelf al ideeën? U bent van harte welkom in onze showroom. Wij nemen voor iedere geïnteresseerde uitgebreid de tijd om al onze mogelijkheden te bespreken.

Contact gegevens

Mertens Keukenambacht
Zandstraat 3
4927RH Hooge Zwaluwe
Nederland

Social Media